Celebració de la Setmana del Matrimoni 14 al 20 de febrer amb el lema “Matrimoni és +”

La diòcesi d’Urgell s’ha unit en la celebració de la Setmana del Matrimoni entre els dies 14 al 20 de febrer, que la Conferència Episcopal Espanyola, a través de la Subcomissió per a la Família i la Defensa de la Vida ha organitzat. La campanya porta el lema “Matrimoni és +”, i té com a objectiu mostrar les oportunitats  per a què els matrimonis  catòlics renovin el seu compromís de fidelitat mutu així com mostrar a la societat la bellesa del matrimoni.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el context de l’Any Família “Amoris Laetitia”, convocat pel Papa Francesc.

Des del 14 de febrer està disponible la pàgina web que s’ha habilitat per a aquesta Setmana del Matrimoni (matrimonioesmas.org), des de la qual es podrà accedir a tots els recursos elaborats per a la seva difusió a les diferents xarxes socials. Les xarxes socials del bisbat s’han unit a la campanya amb diverses publicacions, i també les parròquies amb diverses iniciatives per als matrimonis i fent difusió dels materials preparats des de la CEE.

El diumenge 20 de febrer, VII durant l’Any, és previst celebrar a les parròquies una Eucaristia conclusiva de la Setmana on des de las CEE proposen la benedicció dels esposos.

Entre  els  materials que s’han desenvolupat per celebrar aquesta Setmana del Matrimoni es troba una aplicació per a dispositius mòbils: APP “MatrimONio”, ja disponible per a Android en Google  Play, i també de l’APP Store d’Apple. S’hi pot accedir i veure totes les opcions des de l’enllaç appmatrimonio.es. En aquesta aplicació s’inclouen diferents activitats per créixer en la vida matrimonial, des d’un recés per a matrimonis, una meditació diària, diàlegs conjugals de cine, vídeos amb testimonis, etc.

Compartir