Pregària del Moviment Apostòlic Crist Rei des d’Agramunt

El Moviment Apostòlic Crist Rei -MAR- que està format per laics i laiques d’arreu del món i que busquen viure els ideals predicats pel venerable Mossèn Josep Gras, a través de trobades periòdiques, activitats en el temps de lleure, convivències, celebracions litúrgiques, acompanyament personal i apostolat social, celebra aquest any 2022 el 30è aniversari de la seva creació, i des del MAR i la Congregació de les Filles de Crist Rei s’han preparat un seguit d’activitats per celebrar-ho, especialment en la vessant espiritual.

Entre les activitats un pelegrinatge virtual pels llocs emblemàtics on va viure mossèn Gras a Espanya: Agramunt, Barcelona, Tarragona, Madrid, Écija i Granada.

Aquest dissabte 22 va iniciar-se aquest recorregut que vol recordar la vida i l’obra del venerable Mn. Josep Gras, i va ser des d’Agramunt, el poble on va néixer l’any 1834. A través del canal de vídeo del Moviment Apostòlic Crist Rei es va compartir una pregària i adoració al Santíssim recordant la vida exemplar de Mn. Gras. El vídeo recull els espais en què va viure a Agramunt i especialment l’església parroquial,. A la seva Capella de la Mare de Déu dels Socós va tenir lloc l’exposició del Santíssim que va ser seguida i pregada per molts membres del moviment apostòlic, així com per persones properes a l’apostolat de les Filles de Crist Rei. Un espai de reflexió, pregària i espiritualitat que, com diria el venerable Gras, busca construir i refer el Regne de Déu en el nostre món, perquè Crist pugui regnar per sempre.


https://www.youtube.com/watch?v=wCmeI9wYeUw

Compartir