Recés d’Advent a Balaguer

A la casa d’espiritualitat del Sant Crist de Balaguer es va celebrar el 18 de desembre, el recés per a tots els fidels d’Urgell, en la setmana de la celebració del Nadal de Nostre Senyor Jesucrist.

Una trentena de persones, entre els quals hi havia alumnes del’Escola Diocesana de Formació Permanent (EDFP) i altres fidels de diferents parròquies, van participar en aquest recés d’Advent que forma part de la formació de l’EDFP.

Mn. Ignasi Navarri, vicari general del Bisbat d’Urgell, fou l’encarregat d’oferir els punts de reflexió per a la pregària i la revisió de la pròpia vida. Va oferir, en un primer moment, unes reflexions sobre els trets característics de l’Advent. Després d’un temps de pregària personal es va centrar en la figura de Maria, model d’espera i d’esperança, atenta al moment humà i al moment diví.

En acabar un segon temps de pregària, Mn. Ignasi va presidir la celebració de l’Eucaristia cap al final del matí. La seva homilia es va centrar en la persona de Sant Josep destacant la seva gran personalitat i virtuts.

Els participants al recés es van acomiadaramb ganes de viure amb profunditat les properes festes de Nadal expressant-se mútuament els bons desigs de felicitat per a aquestes dates.

Compartir