Visita del Copríncep als Cònsols d’Escaldes-Engordany

El dia 14 de juliol l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andora, Mons. Joan-Enric Vives, va ser rebut oficialment al Comú d’Escaldes-Engordany per part dels Cònsols Major i Menor de la Parròquia, Hbles. Sra. Rosa Gili i Joaquim Dolsa, en la roda de visites que el Copríncep està duent a terme aquests dies als Comuns i que clourà el proper divendres amb la darrera de les visites al Comú d’Ordino.

La trobada va servir perquè els Cònsols escaldencs informessin el Copríncep episcopal sobre la feina que el Comú ha dut a terme durant la pandèmia causada pel Covid-19, subratllant especialment el treball dut a terme a favor de la gent gran i necesitada. També l’han informat del dispositiu endegat pel Comú pel que fa a posar en funcionament els “stops-labs” que va suposar un gran esforç pel Comú i que es va poder dur a terme gràcies a la gran implicació de voluntaris. Finalment li han manifestat la seva preocupació per les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària.

Després de la trobada els Cònsols han mostrat al Copríncep episcopal la nova sala de sessions del Comú i li han agraït la seva presència i el seu interès per visibilitzar la tasca d’aquesta institució molt propera a la vida dels ciutadans.  

Compartir