Inici del Ministeri pastoral del Nou Rector de Llívia (Cerdanya)

Diumenge 5 de juliol dins l’Eucaristia dominical de la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Llívia va tenir lloc l’inici del ministeri pastoral del qui en serà el Nou Rector, Mn. Josep Uriel Álvarez Bedoya, Arxiprest de Núria-Cerdanya, i el comiat del qui havia estat Rector de la Parròquia, Mn. Ramon Arderiu Forcada, que un cop jubilat, fixarà la seva residència a Puigcerdà per col·laborar-hi pastoralment.
La pressa de possessió canònica fou presidida pel Vicari General d’Urgell, Mn. Ignasi Navarri i va comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Alcalde de Llívia, Elies Nova així com d’un nombrós grup de fidels que van voler acomiadar i agrair la tasca de Mn. Ramon Arderiu i donar la seva acollida i benvinguda al Nou Rector Mn. Josep Uriel Álvarez.

A la seva homilia el Vicari General va destacar i agrair els 20 anys de servei i dedicació de Mn. Ramon a la parròquia de Llívia i a altres parròquies de la Cerdanya. A Mn. Josep Uriel, bon conèixedor ja de la Cerdanya i Arxiprest, li va desitjar molt fruït en el nou Ministeri. Fent-se ressò de la crida de Jesús a l’ Evangeli: “Veniu a mí tots els qui esteu cansats i afeixugats” va glossar la importància de la virtut de la humilitat per anar a Jesús i trobar aquest repòs que tots tant desitgem. 

A continuació Mn. Uriel va fer la professió de fe davant la comunitat parroquial. Abans havia estat llegit el nomenament i el nou Rector havia fet el jurament de fidelitat. 

Al final de la celebració els fidels pogueren saludar Mn. Ramon i Mn. Josep Uriel i compartir joiosament el relleu a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Llívia.

Compartir