Celebració nadalenca a la Residència “Clara Rabassa” d’Andorra la Vella

El dimecres dia 18 de desembre l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep, President del Patronat Rector de la Fundació, va visitar la Residència per a ancians “Clara Rabassa” d’Andorra la Vella acompanyat per l’Arxiprest de les Valls d’Andorra Mn. Ramon Sàrries i per la Presidenta delegada del Patronat de la Fundació, Sra. Eloisa Ortega.

Pogué visitar les millores realitzades darrerament en les dependències de la Residència, així com els residents més dependents, i conèixer de prop la realitat present de la Residència i les fites de futur que el Patronat es va plantejant.

Mons. Vives va presidir la joiosa eucaristia que anticipava les festes de Nadal ja pròximes. I a l’homilia destacà l’esperança com a gran virtut d’aquests dies que precedeixen el Nadal. Jesús ve a salvar tot el que és humà, a dissipar les tenebres de les nostres vides per fer-les entrar en la seva llum admirable i consoladora. Viure és caminar amb Jesús, perquè Ell s’ha fet home, germà nostre i ens va davant fins a la felicitat eterna.  

Un cop acabada la Missa, els padrins acompanyats de l’Arquebisbe van visitar el gran pessebre dels padrins i van compartir el dinar de germanor amb els responsables de la Residència i el Patronat rector.

Compartir