Confirmacions a St. Feliu de Sort

Diumenge dia 13 d’octubre l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació dins l’Eucaristia dominical a la Parròquia de St. Feliu de Sort (Pallars Sobirà), a nou joves de Sort, Llessuí, Montardit, Altron i Pujalt.

La Missa, que concelebrà amb el Rector Mn. Joan Pau Esteban, va ser molt participada pels joves. A l’inici, l’Arquebisbe demanà que a més d’obrir-se al Do de l’Esperit Sant, tinguessin comunió amb el Sant Pare Francesc i el Sínode de l’Amazònia, que s’alegressin amb la canonització de 5 nous Sants a Roma, i que preguessin per la concòrdia i el respecte els drets de les persones, en espera de la sentència del procés. 

A l’homilia l’Arquebisbe remarcà que Jesús ve a alliberar-nos de tota lepra en la qual hi podem moltes xacres de la joventut d’avui i del món que sovint és ple d’injustícies i violència. Jesucrist allibera i reclama la fe, i només és entès per un dels deu leprosos guarits. Aquest torna enrera, glorificant Déu i donant-li gràcies a Jesús, dues actituds que el Bisbe demanà als joves que es confirmaven. Que Déu ocupi la prioritat en la nostra vida, que el glorifiquem i li donem gràcies per tants dons rebuts gratuïtament. I que estimem també nosaltres amb gratuïtat envers tots els qui ens envolten. Els demanà que perseveressin en la fe i la vivència de la pregària i de l’Eucaristia dominical, que llegissin la Paraula de Déu i que fessin per manera de prestar serveis a les persones que els necessitin. 

Al final de la Missa els regalà el Nou Testament i la Parròquia una creu i un recordatori.

Compartir