Visita a les Colònies d’AINA a Canillo

A punt de finalizar el 3er. torn de Colònies organizades per AINA a la casa de Canillo i en diversos campaments, l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra Joan-Enric el dia 8 d’agost va visitar-los a tots, els infants i monitors, els responsables de la casa i Mn. Ramon Rosell, per agrair el bon treball que realitzen des de fa tants anys i participar de la vida de la colònia.

Abans dels tres torns de la Parròquia n’hi va haver un d’organitzat per Lleida i posteriorment n’hi haurà un de St. Josep de la Muntanya de Barcelona. En total aquest estiu AINA haurà organitzat 5 torns de colònies d’estiu per a 800 infants i adolescents, amb 82 monitors de la Parròquia, que es van formant els nous, al llarg de l’any, i uns altres 25 de les altres dues tandes. 

Jocs, muntanya, focs de camp, reflexió, experiències d’amistat, de relació amb els joves i els adults, pregàries i moltes cançons que omplen les jornades inesborrables per als infants de les Colònies.

L’Arquebisbe va poder conèixer la marxa dels diversos equips i va dinar amb els infants, que al final, com és costum, li van dedicar la cançó del 2019.

Compartir