Confirmacions a Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra)

Els dies 8 i 9 de maig l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va administrar el sagrament de la Confirmació a 54 joves de la Parròquia escaldenca. Estigué acompanyat pel Rector, Mn. Jaume Soy i del Vicari parroquial Mn. Emili Villegas. A la seva arribada dimecres dia 8 va ser complimentat i acollit pels Hbles. Srs. Cònsols de la Parròquia.

A la seva homilia l’Arquebisbe subratllà com n’era d’important per als joves rebre el do de l’Esperit Sant i com aquella data havia de ser ben significativa en la seva vida. En aquest sentit recordà que hi ha efemèrides importants que cal que siguin gravades en el cor i entre aquestes pels cristians han de ser-ho especialment el Baptisme, que ens incorpora a Jesucrist i a l’Església i el dia de la Confirmació, quan els joves rebien la plenitud de l’Esperit Sant. Mons. Vives animà els joves a perseverar en tot allò que havien après a la catequesi i a viure els fruits de l’Esperit Sant: la bondat, la paciència, la mansuetud, etc. Els exhortà a donar testimoni de Jesús en la seva vida i a participar de l’Eucaristia dominical cada diumenge.

Al final de l’Eucaristia l’Arquebisbe regalà als confirmats un Nou Testament demanant-los que en llegissin un fragment cada dia.
}

Compartir