Visita a Càritas Italiana del Delegat episcopal d’Urgell

El dimecres 8 de maig el delegat de Càritas d’Urgell, Mn. Jaume Mayoral,  va poder visitar la seu de Càritas Italiana a Roma. Va poder conèixer les diferents àrees de treball de la Càritas Nacional Italiana i la tasca que realitzen, en l’àmbit d’Itàlia, així com els projectes més generals a nivell dels 214 bisbats que hi ha al país i que formen la Càritas Italiana. 

Especialment va poder informar-se dels projectes d’actuació amb els migrants, així com els projectes que realitzen a nivell internacional. En els diferents departaments va poder saludar i conèixer de primera mà els projectes i activitats que duen a terme. 

Un de les temes que van abordar és la necessitat d’un treball amb xarxa a tots els nivells de Càritas i de l’Església, també Càritas Italiana es va interessar per la problemàtica dels menors no acompanyats a casa nostra, aixi com l’estructura de treball de Càritas d’Urgell, Càritas Catalunya i Càritas Espanyola.

Mn. Mayoral va estar acompanyat pel responsable de l’Oficina per a l’Amèrica Llatina i el Carib, Sr. Maurizio Verdi. També va poder saludar al Vicedirector de Càritas Italiana i Coordinador de l’Àrea Internacional, Sr. Paolo Beccegato.

En els propers dies també hi ha programada una visita a la seu de Caritas Internationalis, per conèixer les activitats i el funcionament d’aquest organisme internacional de Càritas

Compartir