Concert a la Catedral amb obres espirituals d’Ola Gjeilo

La Catedral de Santa Maria d’Urgell va acollir el diumenge 5 de maig les obres “Luminous night of the soul” i “Sunrise Mass” del compositor Ola Gjeilo que van ser interpretades pel Cor dels Petits Cantors d’Andorra, el Cor de Cambra Valls d’Andorra i l’Orquestra Ensemble Andorra, dirigits per Catherine Métayer i el concertino Jordi Albelda.

La Catedral es va omplir per seguir aquest concert tan espiritual del compositor Gjeilo. Hi assistiren l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, la recentment elegida Subsíndica del Consell General d’Andorra, l’Ambaixadora de França a Andorra, l’Alcalde de La Seu d’Urgell, i el Conseller i President del Cor dels Petits Cantors, a més del Vicari General i Representant del Copríncep episcolal, el Vicari genral i rector, altres Canonges i un fervorós públc.

Ola Gjeilo és un compositor i pianista acreditat noruec, de 41 anys i resident als Estats Units, que ja composava als 7 anys. Un compositor i pianista contemporani catòlic que va néixer precisament el dia 5 de maig de 1978, a Noruega. Les seves composicions són de música coral, obres per a piano i bandes simfòniques.

Compartir