Reunió de la Delegació de Pastoral de Joventut d’Urgell

El divendres dia 29 de març, a la Casa del Bisbat de La Seu d’Urgell, va tenir lloc la reunió del ple de la Delegació de Pastoral Juvenil d’Urgell, presidida per l’Arquebisbe Joan Enric i el Vicari episcopal de pastoral Mn. Antoni Elvira. Hi van ser presents els representants de tots els àmbits de treball, i el Vice-delegat Mn. Gabriel Casanovas: FEMN, esplai, Escoltes, grups Txt, universitaris, escoles i Taizè.

Van pregar per la recuperació del Delegat Sr. Lluís Plana, i l’Arquebisbe va anunciar la designació de la Coordinadora de la Delegació Sra. M. Carme Girart que amb Mn. Gabriel servirà els diversos projectes pastorals i estaran al servei de tots els àmbits de la Delegació.

Es van repassar els temes i activitats de la Delegació fins a finals d’estiu, i es van fer algunes propostes de futur. Es posa molt d’interès en l’anada al recés a Taizè la primera setmana d’agost.

L’Arquebisbe va exposar els continguts i es va poder llegir un breu fragment de la nova Exhortació postsinodal del papa Francesc “Viu Crist!” dirigida sobretot als joves, i plena d’esperança i d’alegria.

Compartir