Mn. Antoni Elvira imparteix una conferència a Terrassa

El dia 16 de febrer al Centre Borja de Sant Cugat del Vallès (Diòcesi de Terrassa) Mn. Antoni Elvira, Delegat Diocesà de Catequesi i Vicari Episcopal per l’Acció Pastoral d’Urgell, va oferir dues xerrades sobre “La proposta de primer anunci als pares”, adreçada als responsables de catequesi de la Diòcesi de Terrassa.

Després de la pregària inicial i de les paraules de salutació de Mons. Josep Àngel Sáez Meneses, Bisbe de Terrassa, i de Mn. Santi Collell, delegat de catequesi de Terrassa, el Vicari episcopal d’Urgell va presentar, en un primer moment, què és el primer anunci, quins són els seus continguts, les seves finalitats i quina relació té amb la catequesi, situant-lo dins del procés evangelitzador de l’Església.

Després d’un descans, la segona xerrada se centrà en la proposta del primer anunci als pares, tenint en compte quins són els punts d’encontre amb els pares que han demanat la catequesi per als seus fills, per tal que aquesta proposta els sigui significativa.

Mn. Antoni Elvira recordà els criteris i actituds que el Papa Francesc subratlla en l’exhortació Evangelii Gaudium a l’hora de realitzar el primer anunci. Seguidament, els diversos participants realitzaren un treball en grup per reflexionar i concretar algunes propostes de primer anunci als pares.

Compartir