’Aquest Nadal, sigues part de la solució contra la pobresa’

Per segon any consecutiu les deu Càritas diocesanes amb seu a Catalunya fan arribar un missatge d’esperança a tota la població a través de la campanya de Nadal que finalitzarà el proper dia 6 de gener.

Amb el lema «Sigues part de la solució contra la pobresa», Càritas convida a tothom a ser part de la solució dels problemes que pateixen les persones més vulnerables de la nostra societat. La missió de Càritas és acollir i acompanyar les persones que més ho necessiten, i amb el suport de gairebé 16.000 particulars i més de 1.700 empreses, sumada a la feina dels més de 500 professionals i 13.000 voluntaris/es ha pogut atendre a 321.287 persones a Catalunya durant l’any 2017.

Amb tot, els problemes socials continuen ben presents en el nostra dia a dia, i aquest Nadal la campanya de Càritas vol centrar-se en una problemàtica estructural amb caràcter d’urgència: l’habitatge. Més d’un 30% de les famílies i persones soles que Càritas ha atès durant l’any 2017 no compten amb una llar adequada, assequible i segura.

El president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, ha afirmat que «tenim un gran repte com a societat, però estem convençuts que amb l’ajuda de la ciutadania serem capaços de retornar els records de Nadal a aquestes persones. Perquè tothom mereix una llar».

Aquesta campanya de Nadal tindrà com a punt central la col·lecta que es faci a les parròquies. Per a més informació es pot consultar el web www.festedecaritas.cat.

Compartir