Confirmacions a St. Feliu de Sort

Diumenge dia 16 de setembre l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, va presidir al migdia la celebració eucarística del diumenge a la Parròquia de St. Feliu de Sort on va administrar el sagrament de la Confirmació a 5 joves de la Parròquia. Concelebraren amb l’Arquebisbe Mn. Joan Pau Esteban, Rector i Mn. Enric Prat.

A la seva homilia l’Arquebisbe glossà les lectures proclamades en aquell diumenge que insistien en la necessitat que la fe s’expressi en obres concretes de misericòrdia (Jm 2,14-18): “amb les obres, et demostraré la meva fe”. Animà els joves a perseverar en la fe que havien rebut a la catequesi i a continuar la seva relació personal d’amistat amb Jesús fent-se cadascú d’ells la pregunta que Jesús va fer als seus deixebles (Mc 8,27-35): “I vosaltres, qui dieu que sóc?” Animà els joves a ser generosos i no egoistes perquè “Qui vulgui salvar la seva vida la perdrà, però el qui la perdi per mi i per l’Evangeli, la salvarà” i a saber-ho concretar com a joves, a partir de les decisions que hauran de començar a prendre cada vegada més a l’Institut, amb els amics, etc.

Al final de la celebració l’Arquebisbe regalà als confirmands un Nou Testament i la Parròquia un petit recordatori i un colom de fusta signe de la pau.

Compartir