Curs per a formadors de Seminaris a Madrid

Dels dies 2 al 4 de gener de 2018 va tenir lloc a Madrid, a la seu de la Casa Operàries prop de la seu de la Conferència Episcopal Espanyola, un Curs per a formadors de Seminaris, organitzat per la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats. Hi van participar vint formadors, i va ser presidit per l’arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives president de la Comissió episcopal.

El Curs de tres dies intensius versava sobre la nova Ratio fundamentalis per a la formació sacerdotal i la seva implantació amb els elements més importants del Pla formatiu, va comptar amb les aportacions de les ponències amb diàleg del bisbe auxiliar de Valladolid Mons. Luis Argüello, Vocal de la Comissió, el bisbe auxiliar electe de Madrid, Mons. Jesús Vidal, el Director del Secretariat Sergio Requena i els Rectors de Seminaris Fernando Ramón, de València, i Norbert Miracle de l’Interdiocesà de Catalunya.

Durant el Curs van rebre la visita del Cardenal Arquebisbe de Madrid Carlos Osoro, i del Secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola Rv. José Mª Gil Tamayo, amb els quals van ternir també un temps de diàleg.

Compartir