Confirmacions a Artesa de Segre

Dissabte dia 18 de març, Mn. Ignasi Navarri, Vicari General, per delegació de l’arquebisbe Joan-Enric, administrà el sagrament de la Confirmació a un grup de 9 joves a la Parròquia de  la Mare de Déu Assumpta d’Artesa de Segre. L’Eucaristia fou concelebrada per Mn. Antoni Ballester, Rector de la Parròquia i per Mn. Antoni Pich, que hi col·labora pastoralment servint els pobles veïns.

A la seva homilia Mn. Ignasi glossà les lectures proclamades en el Diumenge III de Quaresma i exhortà els joves confirmands a seguir Jesús amb les seves vides perquè els qui adoren Jesús ho han de fer “en Esperit i en veritat” ja que “aquets són els adoradors que vol el Pare”. Mn. Ignasi va agrair el treball que els pares i catequistes han fet per tal que els confirmands creixessin en la seva fe com a cristians. Els animà a continuar en aquest camí d’amistat i relació personal amb Jesús participant a l’Eucaristia parroquial i no renunciant mai a la seva identitat de cristians. També va fer menció de la celebració del Dia del Seminari, animant les comunitats a ser generoses amb l’ajuda i sobretot a pregar i estim ar la institució que forma els nous preveres de la Diòcesi, que en l’actualitat són cinc.

Al final de la celebració els joves confirmats van ser obsequiats per la Parròquia amb un Nou Testament i un petit recordatori de la seva confirmació.

Compartir