3a edició de l’Ateneu de la FEMN: “A la recerca del teu tresor”

El passat diumenge, 30 de novembre, vam realitzar la tercera edició de l’Ateneu de la FEMN. Aquesta és una proposta de trobada, vivència i descoberta -que combina territori, cultura i espiritualitat- i que s’ofereix a monitors, directors, animadors de la fe, consiliaris i qualsevol altra persona compromesa en l’educació en el lleure.

En aquesta ocasió l’espai de trobada escollit fou Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, a la Noguera. Sota el lema A la recerca del teu tresor, una dotzena de persones se sentiren convocats a participar de la jornada.

Després de la benvinguda als participants, vam fer un tast de geocerca, una activitat lúdica molt popular, basada en buscar uns “tresors” amagats per altres persones participants en la comunitat global del geocaching, utilitzant telèfons intel·ligents o receptors GPS.
Malauradament, la pluja no va permetre fer la passejada prevista per l’entorn del monestir.

En la segona part de la trobada agafant com a invitació les paraules de Sant Mateu “perquè on tens el tresor, hi tindràs el cor” vam realitzar un exercici de silenci i interiorització, per cercar Allò realment valuós que hi ha dins nostre, que ens defineix i que fa que donem bons fruits de servei i opció pels altres.
Acabarem aquest moment celebratiu, amb el gest de plantar un bulb en un test, que cadascú es va endur cap a casa, amb la voluntat de veure’n el procés de creixement i com a recordatori de la importància de trobar espais de retrobada, amb un mateix, en el dia a dia.

Sols resta agrair l’actitud d’acollida de la comunitat de la Casa d’Espiritualitat i animar a participar a qualsevol persona vinculada amb els nostres esplais, a la propera edició de l’Ateneu, que es celebrarà el 4 de gener. Per més informació podeu adreçar-vos a ateneu@femn.org

10429212 10152947335079925 78845211026352808 na3foto

Compartir