Projecte JoVa 2014. Joves i Valors

Un any més des d’algunes Regidories de Joventut i l’Oficina Jove de la Noguera s’ha desenvolupat durant aquest estiu el projecte JoVa (Joves i Valors). Una activitat que consisteix a oferir als joves dels pobles de la comarca de La Noguera la possibilitat de realitzar una activitat de voluntariat que repercuteixi en el seu poble, a partir de les necessitats dels respectius ajuntaments.
Aquest any més de 150 joves hi han participat i durant els mesos de juliol i agost han dedicat part del seu temps d’oci a aportar amb el seu treball i esforç alguna millora que repercuteixi en el seus respectius municipis, des de netejar carrers, pintar mobiliari urbà, participar en camps de treball…
Tots ells hi han participat voluntàriament i s’han compromès a portar a terme la feina que amb els seus ajuntaments han decidit de fer. Per a celebrar la seva bona tasca i fer-se mereixedors de ser uns “JoVa”, el 27 d’agost van ser convidats a passar tots junts un dia a Port Aventura, per gaudir de l’amistat, de l’oci, i sobretot dels valors que han viscut i han compartit en els seus pobles.
Amb paraules d’un dels responsables del Projecte i Tècnic de l’Oficina Jove de la Noguera, Eloi Bergós “El projecte JoVa permet oferir a la gent dels pobles i altres joves un exemple que el servei a la comunitat és una tasca ben reeixida i viscuda en positiu pels nostres adolescents i joves“. Una activitat més que amb els casals d’estiu, les colònies i els campaments fan possible oferir a infants i joves una manera més enriquidora i integradora de viure l’estiu als pobles del bisbat.

img-20140827-wa0003img-20140827-wa0002

Compartir