XIIIª Trobada Esportiva de Residències d’Avis

img 9521El dissabte dia 14 de juny, enguany a la Llar de St. Josep de La Seu d’Urgell, es va celebrar la XIIIª Trobada Esportiva de Residències d’Avis. Les Residències de gent gran que hi varen participar foren les següents: Residència Càser d’Oliana; Residència Clara Rabassa d’Andorra; Centre Socio-Sanitari “el Cedre” d’Andorra; Creu Roja Andorrana; Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya; Residència de Puigcerdà; Residència d’Avis de la Pobla de Lillet; i la Residència Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep de La Seu d’Urgell.

A l’acte inaugural hi assistí l’Il·lm. Sr. Alcalde de La Seu d’Urgell, Sr. Albert Batalla; el Vicari General de la Diòcesi d’Urgell, M.I. Mn. Ignasi Navarri, La Regidora de Salut de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i un representant del Govern d’Andorra.

Cal fer un reconeixement especial als prop de 200 voluntaris que feren possible la realització d’aquesta bonica trobada que fomenta l’amistat i una sana competitivitat entre la gent gran, amb proves esportives i lúdiques adaptades. Amistat, comunió, respecte al que cadascú aporta, solidaritat mútua i joia del joc i de la diversió entre amics.

img 9520

 mg 1846 mg 1896 mg 1933

Compartir