Confirmacions i benedicció dels cotxes a La Fuliola

Confirmacions i benedicció dels cotxes a La FuliolaDiumenge dia 7 de juliol l’Arquebisbe d’Urgell visità la Parròquia de La Fuliola, on va administrar el sagrament de la Confirmació a 8 joves dins l’Eucaristia dominical i després de la missa, beneí els cotxes i altres vehicles, “amb els qui els conduiran i els qui hi viatjaran” –deia l’oració- a la plaça de l’Església, essent ja propera la festa de St. Cristòfol. Estava acompanyat pel Sr. Rector Mn. Josep M. Ricart i per Mn. David Codina, secretari general. Un dels padrins de confirmació fou l’Il•lm. Sr. Alcalde Eduard Piera.

A l’homilia remarcà el consol que Déu ens dona, “com una Mare que consola els seus fills”, així com la joia de rebre una crida de Jesús a ser apòstols seus, com els altres setanta-dos deixebles, i a viure els compromisos de la confirmació amb confiança en l’Esperit Sant que ens fa temples de Déu i valents testimonis de la seva fe.

A la benedicció dels vehicles posà en relleu la necessitat del civisme en la conducció i la joia de saber que sempre ens acompanya el Senyor, sobretot si fem dels cotxes uns instruments al servei de les persones i no a l’inrevés.

Confirmacions i benedicció dels cotxes a La Fuliola

Compartir