Visita i Confirmacions a la Parròquia de Puigcerdà

Visita i Confirmacions a la Parròquia de PuigcerdàDiumenge dia 12 de maig l’Arquebisbe d’Urgell visità la Parròquia de Sta. Maria de Puigcerdà, i a la tarda conferí el sagrament de la confirmació a 44 joves de la Parròquia.
Primer dinà fraternalment amb vuit preveres de la Cerdanya, i després visità la Capella de Crist Salvador de Puigcerdà, acompanyat pels dos Mossens al servei de la Parròquia, Mn. Josep Grau i Mn. Cinto Busquet. S’interessà pel moment que viu la ciutat i l’ús que té aquella capella situada a la part baixa de la ciutat.

Posteriorment es dirigí a l’Hospital de Puigcerdà i visità la seva Capella del Sant Àngel Custodi, i tingué una entrevista amb la germana Josefa Bravo, de l’Institut de les Germanes del Sant Àngel, fundades pel Cardenal Salvador Casañas l’any 1887, i que ha servit durant més de quaranta anys els malalts de l’Hospital de Puigcerdà. Visità la seva casa, s’interessà per les seves necessitats i li demanà que perseverés en el seu servei d’oració i atenció a les persones de la vila.

Es dirigí després a l’església parroquial de Puigcerdà, on celebrà la solemnitat de l’Ascensió acompanyat per Mn. Grau i Mn. Busquet, així com pel secretari Mn. Codina, i administrà el sagrament de la Confirmació a 44 joves, als quals, al final de la missa, regalà els Evangelis i els exhortà a viure en imitació de Jesucrist.

Visita i Confirmacions a la Parròquia de Puigcerdà

Compartir