Mons. Vives participa a la Catequesi d’adults a la Parròquia de La Geltrú

Diumenge dia 28 d’abril al vespre, l’Arquebisbe Joan-Enric Vives va ser invitat a dirigir una de les sessions de Catequesi d’adults de la Parròquia de Sta. Maria de La Geltrú, a Vilanova i La Geltrú, sobre la temàtica de “El tresor de la fe que hem rebut i que volem transmetre”.

Estava acompanyat pel Rector de la Parròquia Mn. Manuel Roig, delegat de Missions de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, i pels laics responsables, Albert Soler i l’equip responsable.

Aquesta Catequesi d’adults celebra aquest curs 2012-13 els seus 25 anys ininterromputs de catequesi mensual, que ve a aplegar una setantena de persones d’edats joves i grans.

L’arquebisbe els presentà:

1.       La Pasqua com a nucli de la fe cristiana i el centre de tota la vida dels deixebles.

2.       La Porta de la Fe: Actes 14,27; Joan 10,7.

3.       Una nova primavera per a l’Església. Les insistències del nou Papa Francesc en aquestes primeres setmanes del seu pontificat:

4.       Caminar des de Crist, essent testimonis del seu amor.

La conclusió fou que la porta viva que és Jesucrist resta sempre oberta, i l’Església viu el misteri de la lluna, que reflecteix la llum del Sol, que és el Crist.

I els exhortà treballar per un nou impuls apostòlic missioner, animats per la confiança en la presència de Crist i sostinguts en la força de l’Esperit Sant.

Compartir