Admissió als ordes de Josep Caba Masana, al Santuari del Sant Crist de Balaguer

Admissió a ordes de Josep CabaEn l’Eucaristia pasqual del dia 20 d’abril al Santuari del Sant Crist de Balaguer, l’Arquebisbe d’Urgell va admetre als Sagrats Ordes el Sr. Josep Caba, que Dilluns Sant havia rebut els ministeris d’Acolitat i Lectorat a la Catedral de Sta. Maria d’Urgell, dins la missa crismal.

Josep Caba i Masana és natural de Linyola, casat, pare i avi, actualment jubilat del seu treball, i pròximament rebrà l’Orde del Diaconat per exercir-lo permanentment en les missions que el Bisbe li demani.

L’Admissió als Ordes és un ritu de benedicció solemne de la vocació que el Bisbe ha de concedir a tots aquells que s’estiguin preparant per a algun ministeri ordenat en l’Església, i que ha de precedir la recepció del Diaconat. Amb aquest ritu el que aspira al diaconat o al presbiterat manifesta públicament la seva voluntat d’oferir-se a Déu i a l’Església per exercir l’orde sagrat. I l’Església, per la seva banda, en rebre aquest oferiment, el tria i el crida perquè es prepari adequadament per a rebre l’ordre sagrat, i d’aquesta manera sigui admès oficialment entre els candidats al diaconat.

Compartir