L’escola Sagrada Família d’Escaldes celebra el 150è. aniversari de les Religioses de la Sda. Família d’Urgell

Tot coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Col.legi de la Sagrada Família d´Urgell de la parròquia d´Escaldes-Engordany, al Principat d´Andorra, ha commemorat el 150è aniversari de la Fundació de l´Institut de Germanes de la Sagrada Família d´Urgell.

L´acte principal fou la celebració de l´Eucaristia a l´església parroquial de St. Pere Màrtir d´Escaldes-Engordany, presidida pel Rector Mn. Jaume Soy, i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Secretari General del Bisbat. La monició d´entrada a la celebració, tan ben preparada, deia: ” Som aquí per recordar aquesta Fundació, plens d´agraïment, però també per demanar a Déu, fortalesa per a l´Institut i per a tos nosaltres, que sapiguem continuar aquest camí de persones creients i solidàries”.

La joia i la festa dels alumnes del col.legi, en els seus tres nivells d´educació infantil, primària i secundària obligatòria, s´afegí a la diada festiva de la parròquia amb motiu de la festa de St. Jordi.

Cal recordar que, dins el marc d´aquest any commemoratiu, el proppassat dia 21 de març, el Sr. Bisbe presidia, a la parròquia de St. Esteve d´Andorra la Vella, una Missa concelebrada pels sacerdots de l´Arxiprestat i amb la presència de les Molt Il.lustres Autoritats del Principat i un bon nombre de germanes de la Congregació de la Sagrada Família d’Urgell, commemorant aquest 150è. aniversari i el 125è. de l’arribada a Andorra de les Religioses.

Compartir