Administració de la Confirmació a Guissona

Dissabte dia 25 d’abril el Bisbe d’Urgell ha presidit l’Eucaristia pasqual dins la qual han rebut el sagrament de la Confirmació 28 joves i un adult a la Parròquia de Sta. Maria de Guissona. Estava acompanyat pel Vicari general, oncle d’alguns confirmats, i el Rector Mn. Ramon Balagué, així com els dos sacerdots col•laboradors Mn. Ivan D. Ayala, vicari, i Mn. Eliosaíd Pérez.

El Bisbe els ha exhortat a viure la fe com un esdeveniment de vida, i no només com uns continguts de tipus intel•lectual o cultural. I els ha demanat que fossin tstimonis valents amb les paraules i les obres, que aportin coherència al nostre món que té tendència a avergonyir-se de la seva fe cristiana, i a viure amb joia el testimoni martirial de la fe cristiana, despreciada com una bogeria per uns o com una niciesa per d’altres, però que és salvació i vida eterna per als creients.
Durant l’ofertori ha estat ofert al Bisbe per a la Parròquia de Guissona el calze i la patena que foren obsequi de la Sra. Araceli al qui fou durant molts anys estimat Rector de la Parròquia, Mn. Joan Mas Ardiaca, traspassat al desembre proppassat.

Compartir