Confirmacions a l’Arxiprestat del Baix Urgell

Diumenge dia 26 d’abril a la tarda el Bisbe d’Urgell ha administrat el sagrament de la Confirmació al Santuari de la Mare de Déu del Remei del Castell del Remei (municipi de Boldú, al Baix Urgell) a 28 joves i adolescents de diverses Parròquies de l’Arxiprestat del Baix Urgell: La Fuliola, Penelles, Castellserà, Bellmunt Ivars d’Urgell i La Guàrdia d’Urgell.

Han concelebrat l’Eucaristia amb el Bisbe Joan Enric, el Secretari general del Bisbat Mn. Ignasi Navareri i l’Arxiprest del Baix Urgell Mn. Pere Cañada, i els Rectors Mn. Uriel Álvarez, Mn. Albeiro Vásquez, Mn. Josep M. Ricart i Mn. Josep M. Tella, i han ajudat en la litúrgia la veïna Comunitat dels Germans Franciscans de Creu Blanca.

El Bisbe els ha exhortat a ser fidels testimonis de Jesús enmig del seu món juvenil, coherents i oberts a una mirada de fe més gran i oberta que la simple coneixença humana que sempre és tan limitada. L’Esperit Sant és el que els ajudarà a veure d’una altra manera, amb fe i amb amor, amb la dimensió espriritual de la persona. I al final de la missa els ha demanat que sempre mirin de ser persones que donen temps del seu als necessitats, com tants centenars de voluntaris que fan tot tipus de servei a la Casa d’acolllida Sta. Anna dels Germans Franciscans de Creu Blanca del Castell del Remei.

img_3577img_3589img_3586img_3570

Compartir