Confirmacions a Canillo i el Pas de la Casa

Diumenge dia 28 de juny al migdia el Bisbe d’Urgell i Copríncep va administrar el sagrament de la Confirmació a 23 joves de la Parròquia de St. Serni de Canillo al Santuari de la Mare de Déu de Meritxell, i al vespre ho va fer a 6 joves de l’església de Sant Pere del Pas de la Casa, Parròquia d’Encamp, sempre al Principat d’Andorra.
Va estar acompanyat respectivament per Mn. Ramon Rosell, rector de Canillo, i per Mn. Xavier Esplandiu, rector d’Encamp i el P. José Miguel Larrión SDB encarregat de St. Pere del Pas de la Casa. S’hi van fer presents els Honorables Srs. Cònsols i consellers del Comú.

El Bisbe va remarcar com Jesucrist ha vingut perquè tinguem vida autèntica i eterna, i com l’ofereix a tots els joves especialment, cridant-los el seu “Aixeca’t!” imperatiu. I va animar el jovent andorrà a ser ferms en la vivència de la seva fe i la coherència del seu comportament, estimant també sempre les tradicions rebudes dels seus majors. I exhortà els padrins, especialment, i els adults presents a ser suport per a la joventut d’avui, tan necessitada de referències fermes en el seu camí de decisions i opcions de vida.
El Comú de Canillo va oferir als joves una informació completa de la Parròquia, i el seu Cònsol Hble. Sr. Enric Casadevall va exhortar-los a un comportament cívic exemplar.
Compartir