Trobada musical de l’Escolania i Cor jove d’Olesa de Montserrat a La Seu d’Urgell

Durant uns dies de l’estiu, l’Escolania i Cor jove d’Olesa de Montserrat, ha celebrat una trobada musical formativa a La Seu d’Urgell, allotjats a l’Escola de La Salle, per preparar l’enregistrament del seu primer CD, que es durà a terme pròximament a Olesa de Montserrat.
Estaven acompanyats pel seu Director musical, Marc Tost, i la seva directora Mercè Batet.

Aquesta trentena d’infants i joves participen activament en la litúrgia i viuen una espiritualitat adient, que els cultiva el seu Rector Mn. Esteve Fernández, que també els acompanyava en aquests dies a La Seu.
Han estat visitats pel Sr. Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, que després d’una joiosa audició els ha felicitat per la seva bona qualitat, i els ha valorat el seu treball musical i la seva col·laboració a la litúrgia de la Parròquia de Santa Maria d’Olesa de Montserrat.
Aquesta Escolania i Cor jove acaben de tornar d’una participació ben activa al XXXVè. Congrés internacional de “Pueri Cantores” que va tenir lloc del 8 al 15 de juliol a Estocolm, Suècia, i que va aplegar uns 8.000 joves. Ells hi ostentaven la representació catalana.
trobada_musical
Compartir