Es presenta el programa de formació per a guies de Catalonia Sacra

catsacra

Catalonia Sacra, el projecte de difusió del patrimoni arquitectònic i artístic vinculat a l’Església Catòlica, farà la presentació i iniciarà el programa de formació per a guies i per a col·laboradors de les entitats de turisme i dels bisbats, el divendres 26 d’octubre.
El Museu Episcopal de Vic acull aquest programa de formació, que és de caràcter gratuït i que té com a objectiu donar informació als interessats sobre la naturalesa i lectura del patrimoni cultural de l’Església, quina es la logística de Catalonia Sacra i formació a l’entorn del caràcter sagrat del patrimoni, i ajudar a saber-lo visitar. Aquest patrimoni, que representa una altíssima proporció de la riquesa patrimonial del territori, és el resultat de 2000 anys de vinculació entre el cristianisme, la cultura, la identitat i l’espiritualitat del país.

La jornada és oberta a les persones encarregades de les visites guiades, a les persones interessades a fer de guies amb titulació, als membres del SICPAS i col·laboradors de les Delegacions, Delegats de Mitjans de Comunicació i Delegats de Patrimoni Cultural. Inclourà una visita guiada a la Catedral de Sant Pere de Vic.

Més informació d’horaris i activitats

Compartir