Visita Pastoral a Canillo (7).- Nadal Jove

El Dissabte dia 14 de desembre va tenir lloc el tradicional Nadal jove d’AINA a la Parròquia de Canillo (Principat d’Andorra).

Les activitats es van inciiar al matí quan els monitors de la casa de colònies d’AINA van portar el pessebre fins a la Vall d’Incles perquè els esquiadors i excursionistes que aquests dies omplen el Principat d’Andorra puguin admirar-lo i pregar davant d’ell.

A la tarda els monitors es van reunir a la casa de colònies per aprofundir i programar les colònies 2020 d’AINA. 

Al vespre,  a la Parròquia de St. Serni de Canillo, va tenir lloc una Eucaristia que fou presidida per l’Arquebisbe Joan-Enric i concelebrada pel Rector de la Parròquia, Mn. Ramon Rossell i on hi van participar de forma activa els prop de 70 monitors d’AINA. A la seva homilia Mons. Vives va destacar com l’Advent, que prepara la vinguda de Jesús, ens porta en aquest diumenge a centrar-nos en la figura de St. Joan Baptista, el precursor, que ens pregunta: “què heu sortit a veure al desert?” L’Arquebisbe animà els monitors a preguntar-se qui és Jesús per a mi en la meva vida i com això ha de marcar la nostra manera concreta de viure, especialment a l’hora d’exercir com a monitor d’AINA, valorant i tractant cada infant com ho faria Jesús. Va demanar als monitors que AINA fos una escola de vida que els permetés aprendre valors i fe, que els servissin com a estil de fons en la seva vida quan deixin de ser monitors.

A les pregàries els joves presentaren la seva pregària al “noi de la Mare” penjant les seves pregàries en un bonic arbre de Nadal mentre les anaven oferint a l’Infant Jesús.

Compartir