Visita pastoral a Bellmunt d’Urgell

Diumenge dia 7 d’octubre l’arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives va visitar el poble de Bellmunt d’Urgell, acompanyat pel Rector, Mn. Ivan Ayala. Fou rebut pels feligresos i la Il·lma. Alcaldessa Sra. Sònia Valero Dencàs.

Va celebrar l’Eucaristia dominical a l’església dedicada a Sant Josep i va predicar l’homilia en la qual va remarcar el valor de la visita pastoral, la unió amb tota la Diòcesi i l’Església universal, i l’esperança i la fe que el Bisbe ve a fomentar en tots els cristians, perquè siguin sal i llum enmig del seu poble i a tot arreu. Comentant l’Evangeli del diumenge es va fixar en la confiança que Jesús ens demana a semblança dels infants, que s’abandonen confiadament en les mans provident del seu Pare del Cel. I els exhortà a pregar amb el Rosari, com el Papa Francesc ens demana en aquest mes d’octubre.

L’Alcaldessa li oferí un record del poble, i li dirigí unes amables paraules en nom de tots, especialment per felicitar-lo pels seus vint-i-cinc anys de bisbe.

L’Arquebisbe pogué veure la necessitat que el poble té d’arreglar l’antiga sagristia, i es mostrà favorable a una ajuda per a fer-ho possible amb la col·laboració de tots.

Compartir