Visita del Rector de la Universitat Ramon Llull

El dia 23 de gener al Palau episcopal de La Seu d’Urgell l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va rebre la visita institucional del Magnífic Sr. Rector de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, Dr. Josep M. Garrell i Guiu que va voler mostrar-li els treballs que actualment duu a terme la Universitat amb 14 centres universitaris i 3 instituts universitaris, i amb 19.084 estudiants matriculats i 2.100 professors.

El Rector va informar l’Arquebisbe sobre la Universitat Ramon Llull (URL), amb diverses seus a Barcelona, universitat privada sense ànim de lucre d’inspiració humanista i cristiana, que promou un servei públic. El seu principal objectiu és proporcionar una formació de qualitat, centrada en la persona i que doni respostes a les necessitats de la societat. La URL, d’organització federativa, està integrada per 11 institucions d’ensenyament superior i recerca de gran tradició i prestigi a Catalunya (IQS, Blanquerna, La Salle, Facultat de Filosofia, ESADE, Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, Observatori de l’Ebre, Institut Borja de Bioètica, Institut de Salut Mental Vidal i Barraquer i Escola Superior de Disseny ESDi (centre adscrit). És una de les universitats més innovadores de Catalunya i de l’Estat espanyol que promou la formació intel·lectual i el creixement personal.

La missió de la Universitat, segons està definida en el seu ideari, es realitza mitjançant la docència, la recerca i la transferència del coneixement, i en concret fent una docència crítica i creativa, segons els mètodes i exigències pròpies de l’ensenyament universitari, en el marc de la internacionalització dels estudis i formant l’estudiantat universitari en un profund sentit ètic de la professió, i en un esperit solidari de servei per a una societat més justa.

Compartir