Visita del Copríncep a la 25a edició d’Andoflora de La Massana

Diumenge dia 13 de maig el Copríncep episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, acompanyat de l’Hble. Sr. Cònsol David Baró, del Rector de la Parròquia de La Massana, Mn. Lluís Eduard Salinas i d’alguns Consellers del Comú, va visitar la 25a edició d’Andoflora, mostra d’exposició d’ornamentació floral a La Massana. 

Aquesta iniciativa s’ha celebrat ininterrompudament des de 1994 i ha arribat a la 25a edició, primer des de l’Oficina de Turisme i després des del Comú de La Massana. 

Andoflora inclou cinc creacions artístiques de l’Escola d’Art Floral de Catalunya i un concurs-exposició d’instal·lacions urbanes, en què hi han participat col·lectius de la parròquia. Els visitants van poder votar la creació que més els agradava. Una de les novetats d’aquesta edició fou la creació del perfum d’Andoflora, que es va poder descobrir a l’exposició dels olors, un espai d’experiències olfactives.  Durant tres dies Andflora comptà una gran varietat de propostes, des de tallers, exhibicions i espectacles, amb la temàtica dels cinc sentits com a fil conductor.

Participaren a la fira vint-i-quatre estands, que ocuparen la plaça de les Fontetes.

El Copríncep episcopal girà una minuciosa visita als diversos estands florals i d’altres iniciatives de mercat, així com a les ornamentacions florals distribuïdes per La Massana per festejar la 25a edició d’Andoflora. Saludà els membres del Jurat del Concurs Floral i animà tots els participants, agraint-los la seva dedicació i l’aportació a la bellesa de les flors i les plantes.

Hi havia dos concursos: el d’intervencions d’artístiques, que fou guanyat per lo Florista, per la seva creació carregada de simbolisme, ja que va recrear els vint-i-cinc anys d’història d’Andoflora a través d’elements naturals, com els troncs i les roses; i l’altre concurs, el de decoració d’aparadors, va atorgar tres premis: el primer, per la Farmàcia Garrallà, el segon, per Entre Línies, i el tercer, per Cathyan.

Compartir