Visita del Cap de Govern i la Síndica General d’Andorra

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el 3 de juliol a la tarda, al Palau Episcopal de La Seu d’Urgell, el Cap de Govern del Principat d’Andorra, M.I. Sr. Xavier Espot, i la Síndica General, M. I. Sra. Roser Suñé.

Aquesta era la primera trobada institucional conjunta del Cap de Govern i la Síndica General amb el Copríncep episcopal després d’assumir les seves respectives funcions institucionals. La trobada s’emmarca dins de les disposicions de la Constitució del Principat d’Andorra que preveu que els Coprínceps siguin informats regularment dels afers de l’Estat.

En un clima de molta cordialitat el Cap de Govern i la Síndica General presentaren al Copríncep episcopal els projectes de la nova legislatura així com un balanç de l’actualitat i dels temes generals del Principat d’Andorra.

Mons. Vives ja havia rebut per separat la Síndica General el passat dia 7 de maig i el Cap de Govern, immediatament després de la seva presa de possessió, el dia 17 de maig. També el dia 24 de maig Mons. Vives va rebre els membres del nou Govern del Principat d’Andorra.

Compartir