Visita de les Parròquies de la Vall Fosca a la Sda. Família de Barcelona

Fidels de totes les parròquies de la Vall Fosca han omplert l’autocar que els ha portat a visitar la Sagrada Família de Barcelona aquest passat dissabte dia 9 de maig en un dia de sol fantàstic.
Van poder gaudir d’una molt ben dirigida visita per part dels voluntaris de la parròquia de la Sagrada Família que ens han explicat amb tota mena de detalls, no només la grandesa de l’arquitectura del temple, sinó tota la dimensió espiritual que Antoni Gaudí va voler plasmar-hi. Autèntic evangeli de pedres vives.

Van poder cloure la visita amb una pregària dirigida per Mn.Josep Montoya, diaca responsable pastoral de les parròquies de la Vall Fosca, a la Cripta on reposen les restes de l’arquitecte, acompanyats del Rector de la parròquia de la Sagrada Família, Mn. Lluís Bonet, principal impulsor del procés de beatificació del servent de Déu. A Mn. Bonet li varen poder agrair la seva generositat i les atencions rebudes per poder realitzar aquesta visita tan particular.

Compartint un bon dinar en un cèntric hotel de Barcelona, van reposar forces, per poder, a la tarda visitar el Mercat de la Boqueria, la Rambla de Canaletes i la plaça Catalunya. Tot seguit varen poder admirar la grandesa de la Ciutat comtal des d’un privilegiat mirador de Montjuïc, per tot seguit fer camí de nou cap al Pirineu.

Va ser una jornada de visita cultural i vivència fraternal, on van pregar junts i van compartir un bonic dia primeveral.

Compartir