Visita a les comunitats religioses de Balaguer

El dia 9 de novembre, Diada del Sant Crist, l’Arquebisbe Joan-Enric va visitar, a la tarda, les dues comunitats de religioses consagrades de la ciutat de Balaguer. 

Va estar amb la comunitat de Germanes Clarisses del Monestir del Sant Crist de Balaguer de qui va rebre informació sobre la seva comunitat, actualment de deu germanes, més dues clarisses d’Olot que hi han quedat incardinades, però que restaran a Olot en una residència d’ancians a causa de la seva delicada salut. Li van obsequir dos darrers llibres de la Gna. M. Victòria Triviño.

Després es dirigí a visitar la trentena de Religioses de la Residència de les Germanes Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria, amb qui va dialogar llarga estona, animant-les en la seva vellesa i les seves xacres a renovar el seu «fiat» a Déu, pronunciat el dia de la seva professió religiosa i que ara després de llargs anys de lliurament virginal, pren una dimensió nova de creu i d’esperança. Aquesta comunitat està formada per una trentena de religioses jubilades, ancianes o malaltes, amb un gran esperit de pregària i de joia, per tot l’amor dedicat a Déu i als germans.

Compartir