Visita a la residència de les Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria de Balaguer

L’Arquebisbe d’Urgell va visitar la tarda del dia 8 de novembre la nombrosa comunitat de 37 Germanes religioses Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria, de la ciutat de Balaguer. En ella són cuidades amb amor i veneració les Germanes ancianes i malaltes que han donat tota la seva vida al servei dels malalts, ancians i altres serveis que te encarregats la Congregació fundada per la Venerable Mare Maria Güell i Puig. Les Germanes van oferir una joiosa benvinguda al seu Arquebisbe, el qual les exhortà a viure amb joia el tram més madur de la vida religiosa, quan l’oració, la unió amb Crist crucificat i el donar la vida prenen tot el sentit de l’existència. Així els ho remarcà a prop d’iniciar-se l’Any de la Vida Consagrada en l’Església.

Els preguntà per llocs i oficis que havien tingut i donà gràcies a Déu per les diverses missions dutes a terme, entre elles al Seminari de La Seu d’Urgell i les actuals missions a la Residència sanitària «Verge de Ribera» de La Pobla de Segur i a l’Hospital i residència «Jaume Fiella» de Tremp.

Mons. Joan-Enric Vives atorgà a totes les Germanes la seva benedicció episcopal i els demanà que intercedissin per ell i per la Diòcesi i, en aquest mes de novembre especialment, pel do de les vocacions a totes les Diòcesis de la Tarraconense.

img 2102img 2106

Compartir