Visita a la Catedral i a la Casa del bisbat dels alumnes del Curs de reciclatge a Manresa

Dissabte dia 5 de març els alumnes participants en el Curs de reciclatge que organitza la Cova de Sant Ignasi de Manresa han visitat el Bisbat d’Urgell i la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell. Una trentena de participants acompanyats pel jesuïta P. Lluís Magriñà han tingut una trobada amb l’arquebisbe Joan-Enric Vives que els ha explicat el Bisbat, les institucions i la peculiaritat del Coprincipat episcopal del Principat d’Andorra.
Posteriorment han visita la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell, el Museu diocesà, l’Església de la Missió i han realitzat un recorregut per la ciutat de La Seu d’Urgell.
Aquest Curs de reciclatge és organitzat per la Cova de St. Ignasi de Manresa conjuntament amb Cristianisme i Justícia, dura dos mesos i una setmana per reciclar-se en teologia des d’una doble matriu: la vigoria del «lloc sant» de la Cova i l’espiritualitat ignasiana, així com l’atenció a la realitat del segle XXI, plena de dificultats i oportunitats. El curs acaba amb una tanda d’exercicis espirituals.

Compartir