Vetlla Pasqual a la Catedral

La Vetlla Pasqual es va celebrar la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell, presidida per l’Arquebisbe Joan-Enric, acompanyat dels Canonges i els fidels. Mons. Vives va rememorar que aquesta és una nit molt especial, la gran nit, que aquesta celebració és la més important i la més significativa de la litúrgia cristiana, la celebració per excel.lència: «vivim moments de notícies dures sobre el patiment de les persones arreu del món, de persecucions, de dificultats, però això no ens ha de fer defallir, hem d’aprofitar la profunditat d’aquesta nit santa per a fer-nos ressò de la gran noticia de la resurrecció de Jesús».
Aquesta nit i durant tot el diumenge de Pasqua, a totes les Parròquies i llocs habituals de celebració eucarística del Bisbat d’Urgell es viu amb molta joia la festa de les festes per als cristians: la Pasqua del Crist Ressuscitat.
Després d’encendre el gran ciri Pasqual a la porta de la Catedral, s’inicià la processó per la Catedral, amb els fidels portant les seves candeles, i va començar la celebració amb les lectures.

Compartir