Trobada espanyola de diaques permanents a València  

Del dia 5 al 8 de desembre va tenir lloc, aquest any a València, la trobada de diaques permanents d’Espanya. És una trobada de fratenitat i de formació on es troben els diaques permanents de tot l’estat espanyol i les seves esposes, i que presideixen el Bisbe de Tenerife i President del Comité Nacional per el diaconat permanent Mons. Bernardo Álvarez.

 Són unes jornades ben interessants per les ponències que s’hi exposen. aquest any centrades en «L’Any de la Misericòrdia» proclamat per el Sant Pare Francesc. Totes les conferències són vistes i centrades en la vida i vivència del diaca permanent i el seu ministeri. La participació de les esposes dels diaques enriqueix els debats amb les seves experiències.

 Cada any, en un moment de les jornades, hi ha la presentació d’algunes experiències personals. En aquest cas un dels testimonis, molt interessant, va ser el d’una esposa, que va explicar la seva particular vivència de la vocació del seu marit. Com ho va viure i com ho va assumir , i com va fer seva també aquesta vocació.

 Les jornades van concloure amb una Missa a la Catedral de València presidida pel Cardenal Arquebisbe de València Mons. Antonio Cañizares. Del bisbat d’Urgell hi va participar el diaca Mn. Josep Montoya i la seva esposa Conxita Salvadó.

Compartir