Trobada dels Coprínceps al Principat d’Andorra

salutacioL’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal i el Copríncep Francès del Principat d’Andorra han inaugurat la tarda del dia 12 de juny el nou edifici del Consell General, en el decurs de la visita oficial al principat que porta a terme S.E. François Hollande, entre el 12 i 13 de juny.
Aquesta és la primera visita del Copríncep Francès a Andorra i és també la primera trobada que mantenen personalment els dos coprínceps en terres andorranes. S.E. Mons. Joan-Enric Vives i S.E. François Hollande s’han saludat davant del monument que commemora el setè centenari dels Pariatges, i que evoca l’acord entre el Bisbe d’Urgell, Pere d’Urtx i el Compte de Foix, Roger Bernat III, al 1278. Els Coprínceps s’ha dirigit a peu fins l’edifici nou del Consell, acompanyats pel Síndic General, la Subsíndica, i el Cap de Govern, i els respectius seguicis. Acompanyaren Mons. Joan-Enric Vives, el Representant del Copríncep M.I. Mn. Josep Maria Mauri, i la Secretària General del Serveis del Copríncep, Sra. Concepció García.

Allà, han saludat la resta d’autoritats andorranes, i han descobert un monòlit commemoratiu després d’unes paraules del Síndic.

Compartir