Trobada de delegats de joventut de Catalunya i consiliaris del MCECC

Els dies 10 i 11 de juny els delegats diocesans de pastoral de Joventut de les diòcesis amb seu a Catalunya acompanyats de Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i encarregat d’aquest àmbit pastoral a la Conferència Episcopal Tarraconense, han celebrat la reunió de final de curs a la Casa de Sant Josep de Vinyols i els Arcs (Germans de les Escoles Cristianes – Cambrils). En aquesta trobada també hi han participat els consiliaris i animadors de la fe del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC).

El nou arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas, també s’hi ha fet present presidint la celebració de l’eucaristia del dilluns al vespre. El Sr. Arquebisbe ha animat als allí presents a continuar el treball pastoral conjunt que des de fa anys es duu a terme a Catalunya.

En la trobada s’ha treballat com concretar en la pastoral juvenil de Catalunya el contingut de l’exhortació apostòlica del papa Francesc adreçada, principalment, als joves Christus vivit (Crist viu), a més de revisar el curs present i fer la programació del proper curs pastoral 2019-2020. 

Com a activitats destacades el curs vinent hi haurà un pelegrinatge jove des de Manresa a Montserrat, el dies 25 i 26 d’abril, i la jornada d’animadors de joves tindrà lloc el 8 de febrer a Manresa, a la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. També, en breu, s’activarà la nova pàgina web del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ) que portarà per nom Església jove.

Compartir