Tercera trobada de preconfirmació de les parròquies d’Andorra

“Caminant…” ha estat el lema de la convivència que el dissabte, dia 30 d’abril de 2016, van celebrar els grups de catequesi de pre-confirmació de totes les Parròquies d’Andorra. El van dur a terme a tall de finalització del primer curs de preparació per a rebre el sagrament del do de l’Esperit Sant.
Un centenar de joves, catequistes i animadors es van trobar a Sant Joan de Caselles amb la previsió de peregrinar fins a Meritxell, temple jubilar en aquest Any sant de la Misericòrdia. El mal temps, una aigua-neu gelada, els va impedir fer el camí, que van canviar per un matí d’activitats compartides a l’entorn  de la figura de Maria i de la història de l’indret.
El grup Txt d’Encamp els va representar la llegenda de la Creu dels set braços a Sant Joan i, en acabar, tots els joves van poder anar fins el Santuari de la Mare de Déu de Meritxell, gràcies a l’ajut d’autocars, que els van apropar fins al lloc, on van traspassar la Porta Santa del Santuari, cadascú amb una intenció, una pregària o una acció de gràcies. Tot seguit van presentar a la Mare celestial i als companys el treball en grups fet a Aina. Tots van retornar a la seves parròquies, contents d’haver compartit un matí de convivència, pregària i reflexió catequètica.

Compartir