Temps de Colònies i Campaments

Durant aquests mesos d’estiu, especialment els de Juliol i Agost, abunden els torns de Colònies i de Campaments al nostre Bisbat, tant els organitzats pels Esplais de les Parròquies i Escoles, així com Grups de famílies d’Urgell, agrupats a la Fundació d’Esplais Santa Maria de Núria (FEMN) com ens els Agrupaments Escoltes de la Diòcesi. Però també tants grups d’arreu de Catalunya i de tot Espanya, i alguns de França i altres països de pas cap a Santiago o altres rutes, que vénen a les nostres contrades per gaudir de la natura, tenir temps per educar uns valors nous en la vida d’infants i joves, i compartir la fe, la fraternitat i l’esperit de servei.
La foto esplèndida que il·lustra la noticia, feta al Pic de Maià (2.614 m.) ens apropa als 184 components del primer torn de Colònies AINA, la major del Bisbat, a Canillo del Principat d’Andorra, que durant un mes i mig oferirà torns de colònies quinzenals a tantíssims infants, després de preparar-se convenientment els monitors i els ajudants. Gràcies joves! Gràcies famílies per confiar en nosaltres!

Donem gràcies a Déu per aquesta bona notícia de tantíssimes colònies repartides per tots els racons del Bisbat i de tot Catalunya, que ja porta tants anys repetint-se cada estiu, sense fer soroll, però sembrant en el món una nova manera d’enfocar la vida i d’educar les noves generacions, que brolla de l’esperit de l’Evangeli de l’alegria, de Jesús de Natzaret. Bon estiu i bones colònies i campaments a tots!

 igp9383

Compartir