Ruta janeriana de la Misericòrdia

La Comunitat de les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell a La Seu ha acollit el final del pelegrinatge anomenat «Ruta Janeriana de la Misericòrdia», que ha portat fins a La Seu d’Urgell un bon nombre de religioses de la congregació, col·laboradors i persones vinculades a la Mare Janer, el dimecres 23 de març.  Han estat a les cases solsonines on la Mare Janer va realitzar la seva humanitària i cristiana tasca, i a Cervera, d’on era filla, i finalment han acabat el pelegrinatge de tres dies a La Seu d’Urgell on fou fundada la Congregació amb l’empenta del bisbe Josep Caixal, i la primera comunitat al Sant Hospital de la ciutat.

L’acte central ha estat l’Eucaristia, presidida per Mons. Joan-Enric Vives, que ha estat precedida d’una processó molt preparada sota els signes de les Obres de Misericòrdia, que ha fet un recorregut pel claustre i l’interior del convent fins la capella. En acabar s’ha dut a terme un dinar de germanor amb la comunitat del convent de La Punxa. Hi ha pogut participar la Gna. Montserrat Farré i altres germanes del Consell general i del provincial.

Del 21 al 23 de març la Comissió de Pastoral Vocacional de la Congregació de la Sagrada Família d’Urgell ha organitzat aquest pelegrinatge janerià de la misericòrdia que s’inicià a Cervera el dia 21 amb la visita del cementiri de Santa Eulàlia a la Vall d’Ora a les 11:00 del matí; després es visità el Mas Pujol, antic hospital de sang ,»Casa Font», la casa natal d’Ana Maria Janer, la parròquia de Santa Maria, l’hospital de Castelltort, i la Casa de la Caritat.

Compartir