Romiatge virtual a la M. de Déu del Roser de Pallerols

El dissabte 16 de maig va tenir lloc una romeria virtual a Pallerols a través de l’aplicació Zoom que també es va transmetre en directe per YouTube.
Començà a les 5 de la tarda i hi van assistir directament per Zoom unes 120 persones i altres tantes per YouTube.
El format de la romeria va ser el següent:

1.- Ramon Camats va transmetre en directe el romiatge des de Pallerols situant-se davant de la imatge de la Mare de Déu del Roser.
El rosari es va oferir per tots els difunts Amics de Pallerols i especialment pels que han mort en aquests últims mesos: el Xavier Gual de Lleida, el Joan Gallostra de Barcelona, el Miquel Casals constructor de la rectoria de Pallerols, i altres amics i col·laboradors de l’Associació. 
També es va oferir per tots els que actualment estan malalts, i per suplicar a la Mare de Déu que abreugi aquesta pandèmia i puguem anar tots, ben aviat, a Pallerols per celebrar una missa d’acció de gràcies.

2.- Sis famílies diferents van dirigir les 5 parts del rosari i les lletanies:

  • El primer misteri el va resar en català la família Manich-Gallemí, des de Sant Cugat de Vallès (Barcelona).
  • El segon, el van resar en anglès uns amics de Pallerols que estan a Irlanda.
  • El tercer, va ser resat en euskera per unes noies universitàries del Col·legi Major Goimendi, de Pamplona.
  • El quart, el van resar en portuguès des de la Parròquia de Sant Josep a la ciutat de Viseu (Portugal); el va dirigir el seu rector Mn. Geraldo Morujão.
  • El cinquè va ser resat en castellà per la família Casanovas-Gratacós, de Barcelona.
  • I finalment, la família Jaureguízar-Gratacós resà en castellà des de Madrid les lletanies i l’oració del Papa Francesc per demanar a la Mare de Déu la fi de la pandèmia.

Podeu veure un resum de 6 minuts en l’apartat Vídeo d’aquesta notícia, i el romiatge sencer (27 minuts) en el següent vídeo:

https://youtu.be/xXU1q9bK-mY

Compartir