Reunió de les Comissions de Seminaris i de Clergat de la CEE

Els dies 27 i 28 de juny va tenir lloc a Cuenca una reunió conjunta dels Bisbes de les Comissions de Seminaris i del Clergat, de la Conferència Episcopal Espanyola. Hi van assistir els Presidents d’ambdues Comissions, Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell, President de la Comissió de Seminaris i Mons. Jesús Català, Bisbe de Màlaga, President de la Comissió del Clergat, així com l’Arquebisbe d’Oviedo, Mons. Jesús Sanz i el Bisbe de Cuenca Mons. José María Yanguas.

La reunió tingué com a ponent principal el Director del Secretariat de la Comissió de Mitjans de Comunicació Social de la CEE, Rv. José Gabriel Vera, que oferí als Bisbes dues interessants aportacions sobre la “Importància dels mitjans de comunicació social en la pastoral del sacerdot i en la formació del seminarista” i “Com utilitzar els mitjans de comunicació social en moments de crisis”.

Els Bisbes pogueren reflexionar també sobre una recent carta del Cardenal President de la Congregació per al Clergat de Roma, Cardenal Beniamino Stella, sobre la importància dels Directors Espirituals als Seminaris. 

Compartir