Recés de Quaresma-Pasqua per als laics a Balaguer

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc al Santuari del Sant Crist de Balaguer el Recés anual per als laics, predicat pel Sr. Arquebisbe d’Urgell.

Hi van participar 42 persones, molts vinculades a l’Escola de Formació Permanent del Bisbat i també provinents dels diversos Arxiprestats de la Diòcesi, atrets pel desig de viure uns dies de silenci i pregària, aprofundint en el missatge de les Escriptures, l’Eucaristia diària i la Litúrgia de les Hores viscuda comunitàriament. La temàtica va girar entorn de «Conèixer, estimar i imitar el Pare de la misericòrdia», i així apropar-nos a Ell, aprendre d’Ell, i deixar que la seva misericòrdia ens faci a nosaltres més misericordiosos.

L’Arquebisbe Joan Enric va ajudar en l’entrada seriosa al recés, i va desgranar la temàtica: Misericordiosos com el Pare celestial, les paràboles de la Misericòrdia, els Salms de la Misericòrdia i les Obres corporals i espirituals de la Misericòrdia. 

Anava acompanyant els participants en aquests dies de Recés, el Vicari episcopal per a l’acció pastoral, Mn. Antoni Elvira, que també és «missioner de la misericòrdia» del Papa Francesc.

Compartir