Recepció de St. Pere i comiat del Sr. Nunci

En la festa de St. Pere i St. Pau, el 29 de juny, a la Seu de la Nunciatura Apostòlica davant Andorra i Espanya, a Madrid, va tenir lloc la celebració de la Diada de St. Pere i Nacional del Vaticà i alhora del comiat del Nunci Mons. Renzo Fratini, que ha estat Nunci des d’agost de 2009 i es jubila per raons d’edat.

Hi van assistir el Sr. Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra acompanyat per l’Ambaixador d’Andorra a Espanya Excm. Sr. Jaume Gaytan, així com una representació dels Cardenals, Arquebisbes i Bisbes d’Espanya encapçalats pel President de la Conferència Episcopal Espanyola Cardenal Ricardo Blázquez. També molts representants del Cos Diplomàtic, d’institucions eclesials i de la societat madrilenya i espanyola.

Mons. Fratini que es va dirigir amb agraïment al Cap d’Estat andorrà, present a la Recepció, va pronunciar unes sentides paraules agraint la felicitació al Papa Francesc i el reconeixement deferent envers la seva persona, amb els quasi deu anys dedicats a Andorra i Espanya, amb els que ha culminat el seu servei eclesial com a Nunci. Es jubilarà fixant la seva residència en una Parròquia de la seva Diòcesi d’origen, Macerata, a Itàlia.

Compartir